Wednesday, May 9, 2012

Mirror Mirror (2012)


  • Regia

    Tarsem Singh
  • Cu

    Lily Collins, Julia Roberts
  • Gen film

    Aventura Comedie Drama Fantastic

    Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: Albă ca Zăpada şi Cei Şapte Pitici.

    Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansă de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moştenitoarea de drept a tronului. Aşa că o trimite în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru înfricoşător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei şapte pitici şi, în compania lor, ea se transformă într-o forţă care nu dă înapoi de la nimic pentru a-şi recupera regatul şi să o înlăture pe Regină.
    Alături de pitici, Albă ca Zăpada porneşte într-o bătălie spectaculoasă, înţesată de magie şi umor, într-o nouă realizare senzaţională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

    Din 16 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din România un film eveniment, o aventură fantastică, plină de umor şi condimentată cu gelozie, dragoste şi trădare, care va cuceri imaginaţia spectatorilor de toate vârstele.

    An evil queen steals control of a kingdom and an exiled princess enlists the help of seven resourceful rebels to win back her birthright.

    Director: 

    Tarsem Singh

    Writers: 

    Jason Keller (screenplay), Marc Klein (screenplay)

    Stars:

     Lily Collins, Julia Roberts and Armie Hammer


Hugo (2011)


  • Regia

    Martin Scorsese
  • Cu

    Chloë Grace Moretz, Asa Butterfield, Ben Kingsley
  • Gen film

    Aventura Drama Familie Fantastic Mister

    Hugo, un orfan în vârstă de 12 ani, trăieşte în zidurile gării din Paris şi are grijă de ceasurile mecanice ale acesteia. Una dintre cele mai valoroase posesiuni ale lui Hugo este un om mecanic stricat, un dispozitiv cu înfăţişarea unui bărbat cu un creion în mână, parcă pregătit să livreze un mesaj de o colosală importanţă. Hugo este convins că, dacă va repara omul mecanic, acesta îşi va putea scrie mesajul.
    Pentru a reuşi reparaţia, băiatul fură bucăţi de jucării dintr-un magazin, iar aventurile sale ieşite din comun, petrecute la începutul secolului trecut, se vor mai învârti în jurul unui carnet dispărut, al unui desen extrem de familiar şi-al magiei filmelor mute. Georges Méliès, celebru pentru filmul Le voyage dans la lune, din 1902, apare şi el în destinul lui Hugo.

    Set in 1930s Paris, an orphan who lives in the walls of a train station is wrapped up in a mystery involving his late father and an automaton.

    Director: 

    Martin Scorsese

    Writers: 

    John Logan (screenplay), Brian Selznick (book)

    Stars:

     Asa Butterfield, Chloë Grace Moretz and Christopher Lee


Extremely Loud & Incredibly Close (2011)


  • Regia

    Stephen Daldry
  • Cu

    Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn
  • Gen film


Aventuri Drama Familie


Extremely Loud & Incredibly Close e o bucăţică dintr-un întreg istoric petrecut în data de 11 septembrie 2001. Fără să insiste foarte mult pe ceea ce s-a întâmplat atunci, filmul lui Stephen Daldry (cunoscut pentru The Hours, The Reader şi Billy Elliot) se concentrează pe drama individuală a lui Oskar Schell un băieţel de 9 ani, extrem de deştept pentru vârsta lui, care şi-a pierdut tatăl în tragicele evenimente de la WTC. Pentru Oskar lumea lui se învârtea în jurul tatălui, acesta fiind ca un soare pentru el. După deces, lumea lui Oskar se schimbă, devine mai întunecată, mai dureroasă pentru că ascunde şi unele secrete pe care nici un om matur nu le-ar putea îndura singur.
Până ca băiatul de 9 ani să înceapă o aventură emoţionantă, Stephen Daldry insistă să contureze strânsa relaţie dintre acesta şi tatăl său, interpretat de Tom Hanks. Bazată pe iubire, curiozitate, provocare, curaj şi mister, relaţia dintre cei doi pare unică, în timp ce mama băiatului are un rol redus, un rol de observator. Odată cu tragedia familia Schell se schimbă, devine apatică până când într-o zi Oskar găseşte o cheie ciudată şi un plic cu numele Black. Din acest moment începe o aventură unică, o aventură prin care băiatul de 9 ani încearcă să-i găsească pe toţi cu numele Black din New York, să descopere unde se potriveşte cheia şi ce mesaj i-a lăsat tatăl său.
Aventura lui Oskar capătă o altă dimensiune când un străin, un bătrân fără voce interpretat de Max von Sydow se apropie de băiat. Cei doi se cunosc în casa bunicii, unde bătrânul locuieşte cu chirie şi se apropie unul de celălalt. În scurt timp în ochii bătrânului se citeşte durerea, greşelile trecutului şi Oskar descoperă în privirea acestuia un bunic pe care nu l-a cunoscut niciodată.

A nine-year-old amateur inventor, Francophile, and pacifist searches New York City for the lock that matches a mysterious key left behind by his father, who died in the World Trade Center on September 11, 2001.

Director: 

Stephen Daldry

Writers: 

Eric Roth (screenplay), Jonathan Safran Foer(novel)

Stars:

 Thomas Horn, Tom Hanks and Sandra Bullock


Lockout (2012)


  • Regia

    James Mather, Stephen St. Leger
  • Cu

    Maggie Grace, Guy Pearce, Peter Stormare,Joseph Gilgun
  • Gen film

    Actiune SF Thriller

    MS One este o închisoare experimentală unde cei mai periculoşi 500 de criminali ai lumii sunt ţinuţi sub somn artificial. În timp ce conduce o misiune umanitară, Emilie Warnock (Maggie Grace) fiica preşedintelui american, ajunge aici tocmai în momentul când izbucneşte o revoltă violentă şi fără precedent.
    Emilie şi echipajul MS One sunt luaţi prizonieri de către deţinuţi, iar preşedintele Warnock decide să-l trimită pe agentul Snow (Guy Pierce) pe MS One cu misiunea de a o salva doar pe Emilie şi pe nimeni altcineva. 

    Cu o regie semnată de James Mather şi Stephen St. Leger şi cu o distribuţie formată din: Guy Pierce, Maggie Grace, Peter Stormare, Joseph Gilgun, Lennie James şi Vincent Regan, thrillerul de acţiune Misiune pe MS One / Lockout va putea fi vizionat pe marile ecrane din România începând de vineri, 27 aprilie.

    A man wrongly convicted of conspiracy to commit espionage against the U.S. is offered his freedom if he can rescue the president's daughter from an outer space prison taken over by violent inmates.

    Directors: 

    James Mather, Stephen St. Leger

    Writers: 

    Stephen St. Leger (screenplay), James Mather(screenplay)

    Stars:

     Guy Pearce, Maggie Grace and Peter Stormare


The Cold Light of Day (2012)


  • Regia

    Mabrouk El Mechri
  • Cu

    Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver
  • Gen film


Actiune Thriller

Un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht. Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will datorită atitudinii extrem de critice a tatălui său, Martin (Bruce Willis).

Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm căteva ore. Atunci când revine găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia în momentul în care începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece; agenţi guvernamentali, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.

Fără niciun ajutor din partea poliţiei, acuzat chiar de o crimă pe care nu a comis-o şi cu zeci de agenţi CIA pe urme, Will porneşte într-o cursă disperată pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle şi a salva ce a mai rămas din familia sa.

MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane un action thriller încărcat de suspans şi situaţii explozive,  Lumina rece a dimineţii, din 13 aprilie pe marile ecrane.




After his family is kidnapped during their sailing trip in Spain, a young Wall Street trader is confronted by the people responsible: intelligence agents looking to recover a mysterious briefcase.

Director: 

Mabrouk El Mechri

Writers: 

Scott Wiper, John Petro

Stars:

 Henry Cavill, Bruce Willis and Sigourney Weaver



Wrath of the Titans (2012)


  • Regia

    Jonathan Liebesman
  • Cu

    Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington
  • Gen film

      Actiune Aventura Fantastic

    A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viaţă liniştită de pescar şi să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremaţie se dezlănţuie între zei şi titani, după ce ultimii, conduşi de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-şi mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp...

    Perseus braves the treacherous underworld to rescue his father, Zeus, captured by his son, Ares, and brother Hades who unleash the ancient Titans upon the world.

    Director: 

    Jonathan Liebesman

    Writers: 

    Dan Mazeau (screenplay), David Johnson(screenplay)

    Stars:

     Sam Worthington, Liam Neeson and Rosamund Pike




Battleship (2012)

A fleet of ships is forced to do battle with an armada of unknown origins in order to discover and thwart their destructive goals.

The Avengers (2012)


The Avengers (2012)






  • Regia

    Joss Whedon
  • Cu

    Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner
  • Gen film

    • Acţiune

    Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow formează “echipa de şoc”, după ce sunt convinşi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) şi de Agentul Culson să îşi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, care tocmai câştigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, şi între Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reuşi ei să renunţe la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?


    Nick Fury of S.H.I.E.L.D. brings together a team of super humans to form The Avengers to help save the Earth from Loki and his army.

    Director: 

    Joss Whedon

    Writers: 

    Joss Whedon (screenplay), Zak Penn (story)

    Stars:

     Robert Downey Jr., Chris Evans and Scarlett Johansson