Saturday, August 4, 2012

Transit (2012)



  • Regia

    Antonio Negret
  • Cu

    Jim CaviezelDiora BairdElisabeth Röhm
  • Gen film

    Crima  Drama  Thriller

    Filmul începe cu jaful unui camion plin cu bani. După jaf, forţele de ordine instalează filtre pentru prinderea suspecţilor. Cei patru hoţi, Marek, prietena lui, Arielle, Losada şi Evers ştiu că se potrivesc profilului tâlharilor şi, astfel, pentru a nu fi prinşi se folosesc de o familie aflată în vacanţă. Ei reuşesc să ascundă geanta plină de bani în bagajele de campare ale familiei. După ce trec fără prea mari emoţii de filtrele poliţiei, cei patru tâlhari se folosesc de orice mijloace pentru a-şi recupera banii.



Jesus Henry Christ (2012)

Step Up Revolution (2012)


  • Regia

    Scott Speer
  • Cu

    Kathryn McCormickRyan GuzmanStephen Boss
  • Gen film

    Drama  Muzical  Romantic

    Emily este fiica a unui om de afaceri bogat, care vine la Miami ca sa devina dansatoare profesionista. Ea se indragosteste de Sean, un tanar care este liderul unei trupe de dans intitulata MOB. Acestia doresc sa castige un concurs pentru a obtine o sponsorizare importanta, dar tatal lui Emily are planuri sa transforme cartierul in care isi desfasoara activitatea trupa si concendiaza sute de angajati. Emily se alatura lui Sean si trupei MOB pentru a protesta si risca cu totii sa isi destrame visurile luptand pentru o cauza mareata.



Best Laid Plans (2012)



  • Regia

    David Blair
  • Cu

    Adewale Akinnuoye-AgbajeDavid O'Hara,Stephen Graham
  • Gen film

    Drama

    David Blair regizează această dramă britanică, vag inspirată de romanul "Şoareci şi Oameni" scris de John Steinbeck. Acţiunea filmului este plasată în Nottingham şi se învârte în jurul relaţiei ciudate dintre Danny şi Joseph. Danny este un om mic de statură şi foarte viclean. Joseph este o namilă de om, retardat, cu mintea unui copil de șapte ani. Danny şi Joseph sunt buni prieteni de mai multi ani şi locuiesc împreună. Pentru a putea trăi, aceştia, se ocupă de furturi mărunte, merg la pescuit şi beau bere. Prietenia lor este pe cale să se strice în momentul în care Danny vrea să profite de pe urma lui Joseph. Atunci când Danny nu poate să-şi achite datoria către un sef de mafie locală, simte că nu are altă soluţie decât accea de al manipula pe Joseph să participe la o serie de lupte interzise - aşa numitele lupte în colivie - pentru a câştiga şi a-şi plăti datoria.


Loosies (2012)



  • Regia

    Michael Corrente
  • Cu

    Michael MadsenPeter Facinelli
  • Gen film

    Comedie  Drama  Romantic

    Filmul prezinta povestea unui tanar, hot marunt de buzunare de prin metroul New York-ului caruia ii placea sa-si traiasca viata la maxim. El ajunge sa fie confruntat de o femeie cu care avusese o aventura de o noapte.


Brake (2012)



  • Regia

    Gabe Torres
  • Cu

    Stephen DorffJR BourneChyler Leigh
  • Gen film

    Actiune  Thriller

    Durata

    92 minute

    Ce pare a fi, la început, o răpire la întâmplare, devine ceva mult mai sinistru când agentul secret Jeremy Reins descoperă că este folosit ca monedă de schimb într-un scenariu terorist. Văzând cum se apropie tot mai mult momentul când catastrofa va izbucni, Jeremy este forţat de către răpitorii lui să asculte cum totul este pe cale să se prăbuească, ştiind că singurul mod prin care poate salva persoanele la care ţine este să dezvăluie un secret pe care a jurat să-l păstreze cu preţul vieţii lui.



The Viral Factor (2012)




  • Regia

    Dante Lam
  • Cu

    Andrew DaszBing BaiJay Chou
  • Gen film

    Drama

    Durata

    122 minute

    Jon, un agent al afacerilor de securitate internaţională, este într-o misiune periculoasă de a escorta un criminal (om de știință). Pe drum, un membru al echipei sale se dovedeşte a fi un trădător şi îl împuşcă pe Jon în cap, în timp ce-l răpeşte pe omul de ştiinţă. Când agentul se trezeşte în spital, un doctor îi spune că în câteva săptămâni glonţul din creierul lui îi va cauza paralizia totală.


Red Tails (2012)



  • Regia

    Anthony Hemingway
  • Cu

    Nate ParkerCuba Gooding Jr.Terrence Howard
  • Gen film

    Actiune  Aventura  Drama  Istoric  Razboi

    Inspirata din evenimente reale petrecute în anul 1944, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, drama de actiune "Red Tails" relateaza povestea pilotilor afro-americani ce au facut parte din programul de antrenament Tuskegee si au fost fortati sa lupte zi de zi cu prejudecatile rasiale si discriminarea atat in localitatile lor de bastina, cat si in sanul armatei, fiind retinuti la baza militara si impiedicati sa isi demonstreze calitatile de aviatori de top, desi camarazii lor albi erau inclusi in escadrilele combatante dupa numai trei luni de antrenament. Intrucat razboiul era departe de a se fi incheiat in Europa, iar trupele aliate faceau fata cu destul de multa dificultate Puterilor Axei, Pentagonul a decis sa ia in considerare propunerea Colonelului A.J. Bullard de a arunca in lupta pilotii nord-americani de culoare din Tuskegee Airmen, care se aflau sub comanda lui Marty "Easy" Julian si care isi vopseau cozile avioanelor in rosu, motiv pentru care erau porecliti "Red Tails", oferindu-le acestora sansa de a-si dovedi abilitatile profesionale, curajul si patriotismul si punandu-le in sfarsit la dispozitie aparate de zbor de buna calitate cu care sa stapaneasca cerul.