Wednesday, March 26, 2014

Richie Rich (1994)


  • Regia

    Donald Petrie
  • Cu

    Macaulay Culkin
  • Gen film

  • Durata

    95 minute
  • Mostenitor al unui imperiu estimat la 70 de miliarde de dolari, domnisorul Richie (Macaulay Culkin) s-a nascut si traieste intr-o lume de vis. Are orice si-ar putea dori un baiat si absolut orice se poate cumpara cu bani. Ca idee, amintim doar de roller coaster, antrenorul personal de baseball si restaurantul McDonald’s propriu, la etaj. 

    Averea lui Richie creste in fiecare zi, in timp ce asupra lui vegheaza un tata blajin Richard (Edward Herrman), o mama excentrica (Christine Ebersole), un valet devotat pe care il cheama Cadbury (Jonathan Hyde) si, sa nu uitam, credinciosul sau caine, Dollar. 

    Viata de basm pe care o duce Richie nu e lipsita de riscuri. Din umbra pandeste Lawrence Van Dough (John Larroquette), director la Rich Industries, care tese rabdator planuri de eliminare a familiei Rich pentru a-si insusi averea. E la un pas de reusita cand sotii Rich, plecati in croaziera, sunt dati disparuti pe mare. Micul Richie ramane insa cu picioarele bine infipte in pamant. Ba mai mult, descopera uneltirile si, cu ajutorul lui Cadbury si a profesorului Keenbean dejoaca planurile lui Van Dough. Mult mai important e insa ca, in absenta parintilor si aflat in impas, Richie Rich isi face pentru prima oara prieteni de varsta lui. Copii obisnuiti care sunt impresionati nu numai de micul lui paradis, dar si de pericolul care il pandeste pe Richie. Cand prietenii sar sa-l ajute, Richie isi da perfect seama cat de mult valoreaza gestul lor. Era singurul lucru care ii lipsise pana atunci.

The Back-Up Plan (2010)

  • Regia

    Alan Poul
  • Cu

    Jennifer LopezAlex O'Loughlin
  • Gen film

  • Durata

    106 minute
  • Plan de rezervă este o comedie care explorează întâlnirile amoroase, dragostea, căsătoria şi familia, numai că… în ordine inversă.
    După ani de întâlniri amoroase, Zoe (Jennifer Lopez) s-a gândit că aşteptarea bărbatului potrivit durează prea mult.  Hotărâtă să devină mamă, ea pune în aplicare un plan, se duce la doctor şi porneşte singură la drum.  În aceeaşi zi, Zoe îl întâlneşte pe Stan (Alex O’Loughlin) – un bărbat care promite.
    Încercarea lui Zoe de a încuraja relaţia aflată la început dar şi de a ascunde primele semne ale sarcinii, conduce la o comedie de situaţie care-i transmite semnale false lui Stan.  Când Zoe îi dezvăluie, într-un acces de nervi, motivul comportării ei imprevizibile, Stan cade pe gânduri în legătură cu viitorul neobişnuit care se profilează; totuşi, el spune da.  Nu s-a mai pomenit să faci curte unei fete si să petreci o noapte de sex nebun într-un pat unde se găsesc trei persoane – Stan, Zoe şi bebeluşul încă în fază de embrion. 
    Încercarea cea mare vine abia când cei doi îşi dau seama că de fapt, luaţi de valurile hormonilor şi ale pregătirilor pentru naştere, n-au avut timp să se cunoască cu adevărat.  Cele nouă luni se vor scurge repede, aşa că cei doi încep să simtă fiori pe şira spinării.  Oricine se poate îndrăgosti, se poate căsători şi poate avea un copil, dar să faci lucrurile astea în ordine inversă, şi încă în mare viteză,  asta poate fi un semn că cei doi parteneri sunt făcuţi unul pentru celălalt.
    Jennifer Lopez (Monster-In-Law, Maid In Manhattan) şi Alex O’Loughlin (“Three Rivers,” August Rush) interpretează rolurile principale din filmul Plan de rezervă pentru CBS Films, diviziunea cinematografică a CBS Corporation. Sony Pictures Releasing International va distribui filmul la nivel internaţional.
    Filmul este regizat de Alan Poul (“Swingtown,” “Six Feet Under”) după un scenariu de Kate Angelo (“Will & Grace,” “What About Brian”).  Todd Black, Jason Blumenthal şi Steve Tisch (The Pursuit of Happyness, The Taking of Pelham 123) au produs filmul sub egida Escape Artists.  Rodney Liber şi David Bloomfield sunt producătorii executivi.  Chris Coggins şi Lance Johnson sunt co-producătorii.  Directorul de imagine este Xavier Pérez Grobet, A.S.C.  Scenariul este asigurat de Alec Hammond.  Montajul filmului este realizat de Priscilla Nedd-Friendly, A.C.E. iar muzica a fost compusă de Stephen Trask.

Le concert (2009)

  • Regia

    Radu Mihăileanu
  • Cu

    Aleksey GuskovMélanie Laurent
  • Gen film

  • Durata

    119 minute
  • Andrei Filipov, dirijorul de prestigiu al celei mai mari orchestre din Rusia, Orchestra Bolşoi, considerat un geniu în Occident, este concediat în timpul erei comuniste, în plină glorie: refuzase să renunţe la toţi interpreţii săi din orchestră care erau evrei, “jidani şi duşmani ai oamenilor”, inclusiv la cel mai bun prieten al său, Sacha Grossman. Andrei s-a afundat în băutură şi depresie. Acum are 50 de ani şi încă lucrează la Bolşoi. Ca om de serviciu...

    Directorul de la Bolşoi, un fost funcţionar al Partidului Comunist, i-a promis lui Andrei că îi va aduce orchestra “în curând” înapoi, dar nu a făcut altceva decât să îl umilească într-un mod sadic. El consideră că Andrei este învechit şi că îi face, astfel, o mare favoare, ţinându-l în continuare ca om de serviciu.

    La un moment dat, în timp ce freca podelele din biroul directorului, Andrei găseşte un fax: orchestra Bolşoi este invitata să cânte la Palais Chatelet, în Paris, peste două săptămâni. Bolşoi urma să înlocuiască, în ultimul moment, Filarmonica din San Francisco, antamată iniţial de francezi, dar care tocmai anunţase că nu mai este disponibilă.

    Andrei fură faxul şi concepe un plan nebun: în două săptămâni îşi va căuta toţi vechii prieteni muzicieni din orchestră, o adunătură variată ce-şi câştigă în prezent existenţa în Moscova ca şoferi de taxi, compozitori pentru filme porno, ştergători de parbrize, negustori pe piaţa ambulantă... Planul lui este să plece cu toţii la Paris, sub numele de marea orchestra Bolşoi de la Moscova. Vor sfida destinul şi se vor răzbuna! Vor reuşi?

Just for the Record (2010)

An uproarious mockumentary about the British film industry.

Director:

 

Writers:

  (additional material),1 more credit »

A year after the collapse of a low-budget British rom-com, documentary maker Andy Wiseman sets out to find out what went wrong. He speaks to the producer, Nicholas Johnson, an alcoholic whose office is a lap-dancing club, the writer, Flynn Beatty, living in a suburban semi, and the deluded 'visionary' director, Harlan Noble, dwelling in deserved obscurity. But as the cast and crew tell their tale, will Andy ever get to the bottom of the farrago that was 'Just for the Record'?

Costa Rican Summer (2010)

A titillating teen comedy, a young surfer and his friends head to Costa Rica to save his beautiful aunt's beach motel, resurrect an old surf champion and find enough waves and women to make for a totally tasty time.

Director:

 

Writer:

 

A titillating teen comedy, a young surfer and his friends head to Costa Rica to save his beautiful aunt's beach motel, resurrect an old surf champion and find enough waves and women to make for a totally tasty time.

De l'autre côté du lit (2008)

To save their marriage, a man and a woman decide to exchange their lives for a year.

Director:

 

Writers:

  (novel), (screenplay), 1 more credit »

Ariane and Hugo decide to exchange the lives they lead to escape from their routine, which after ten years of marriage, gives them the feeling of being hamsters in a wheel. She suddenly finds herself at the head of a construction equipment rental company and he tries to take the role of a house calling jewelry salesman...But is life really better when you live it on the other side of the bed?

Cop Out (2010)

  • Regia

    Kevin Smith
  • Cu

    Bruce WillisTracy Morgan
  • Gen film

  • Durata

    107 minute
  • În regia lui Kevin Smith, filmul "Poliţai în misiune" ne prezintă doi vechi colegi de echipă de la NYPD, care se află pe urmele unui baseball-card extrem de valoros, trezindu-se în competiţie cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecţie.

    Dar înainte de a recupera mult râvnitul card, reprezentându-l pe mijlocaşul de baseball Andy Pafko în meciul din 1952, ei trebuie să o salveze pe o frumoasă mexicană, care deţine cheia către nişte milioane bune de dolari aflaţi în conturile unei bănci off-shore-şi care devine, din cauza lor, martora unei crime notorii.

    Detectiv cu experienţă, Jimmy Monroe (Bruce Willis), are nevoie să încaseze banii pentru vestitul card Pafko '52  pentru a plăti nunta fiicei sale, dar conform legilor lui Murphy…cartela îi este subtilizată, înainte de a o putea valorifica. Paul Hodges (Tracy Morgan) este "partenerul de echipă" al lui Jimmy, dar el este aşa de frământat de infidelitatea soţiei sale, încât nu se poate concentra asupra cazului pe care-l au de rezolvat.

    Jimmy şi Paul s-au băgat în bucluc şi nu mai au nimic de pierdut, aşa încât ei vor încălca toate regulile meseriei - inclusiv apelând la ajutorul  hoţului profesionist Dave (Seann William Scott), care-l calcă pe nervi pe Paul tot timpul cât cei doi poliţişti se luptă să rezolve cazul.

    Warner Bros. Pictures prezintă o producţie Marc Platt, "Poliţai în misiune," în regia lui Kevin Smith, după un scenariu de Robb Cullen & Mark Cullen, avându-i pe generic pe Bruce Willis, Tracy Morgan, Adam Brody, Kevin Pollak, Guillermo Diaz, Ana de la Reguera şi Seann William Scott.  Filmul este produs de Marc Platt, Polly Johnsen şi Michael Tadross.  Adam Siegel, Robb Cullen şi Mark Cullen sunt producătorii executivi.

    Echipa de creaţie îi include pe directorul de imagine David Klein, scenograful Michael Shaw, designerul de costume Juliet Polcsa şi muzicianul, nominalizat la premiul Academiei, Harold Faltermeyer. Conform tradiţiei, Smith realizează singur montajul propriului său film.

    "Poliţai în misiune" va fi distribuit internaţional de către Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.

Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure (2001)

Seeking the freedom to be a wild dog, the son of Lady and the Tramp runs away to join a gang of junkyard dogs.

Writers:

  (screenplay),  (screenplay), 3 more credits »

Lady and Tramp's mischievous pup, Scamp, gets fed up with rules and restrictions imposed on him by life in a family, and longs for a wild and free lifestyle. He runs away from home and into the streets where he joins a pack of stray dogs known as the "Junkyard Dogs." Buster, the pack's leader, takes an instant disliking to the "house-dog" and considers him a rival. Angel, a junkyard pup Scamp's age, longs for the safety and comfort of life in a family and the two become instant companions. Will Scamp choose the wild and free life of a stray or the unconditional love of his family?

Horrible Bosses (2011)

  • Regia

    Seth Gordon
  • Cu

    Charlie DayColin FarrellJason Kent BatemanJason SudeikisJennifer Aniston,Kevin Spacey
  • Gen film

  • Durata

    98 minute
  • Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) şi Dale (Charlie Day) viaţa la muncă a devenit un adevărat coşmar. Cum niciunul dintre ei nu-şi permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea uşura existenţa ar fi să-şi pună cu botul pe labe şefii abuzivi, interpretaţi de Jennifer Aniston, Colin Farrell şi Kevin Spacey. 

    Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare şi apelează la un fost puşcăriaş (Jamie Foxx)  cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar suprizele se ţin lant. 

Prom (2011)

  • Regia

    Joe Nussbaum
  • Cu

    Aimee TeegardenAimee-Lynn Chadwick,Dean Norris
  • Gen film

    La Balul de Absolvire, fiecare cuplu de adolescenŢi are povestea lui! Nova Prescott (Aimee Teegarden) va fi protagonista acelei poveşti clasice în care opusurile se atrag. Ea vrea să organizeze un bal perfect. Toate problemele domnişoarei Prescott vor începe atunci când se va îndrăgosti tocmai de băiatul care stătea în calea planurilor sale (Thomas McDonell). 

    Pregătiţi-vă pentru o avalanşă de umor! Mici neînţelegeri, secrete mari care vor fi dezvăluite, flirturi în faze incipiente, o poveste de dragoste cu năbădai şi o distribuţie plină de staruri în devenire, sunt ingredientele unei aventuri romantice pline de succes.

    Peripeţiile din anii de liceu se ţin lanţ în comedia Balul de Absolvire!

Your Highness (2011)

  • Regia

    David Gordon Green
  • Cu

    Natalie PortmanDanny McBrideJames Franco
  • Gen film

  • Durata

    94 minute
  • De-a lungul istoriei, legendele cu cavaleri au consacrat acte de vitejie înfăptuite de cavaleri arătoşi care salvează fecioare în pericol, hăcuiesc dragoni şi înving răul. Dar în spatele multor eroi se afla uneori câte un frate mai mic şi bun de nimic, ale cărui unice fapte de bravură sunt să nu-şi încurce fratele viteaz, să se ferească de dragoni sau de rău, în general.

    Danny McBride şi James Franco fac echipă în Your Highness, unde aventurile sunt extrem de comice şi unde fantasticul unei lumi de poveste este ingredientul principal al unor fapte neruşinat de curajoase. Este povestea a doi prinţi cu o misiune: ca să-şi salveze regatul, trebuie mai întâi s-o salveze pe logodnica aceluia dintre ei care urmează să urce pe tron.

    Thadeous (McBride) şi-a petrecut toată viaţa până acum urmărind neputincios cum fratele său mai mare Fabious (Franco) cucerea bătălie după bătălie, dar şi inimile tuturor supuşilor săi. Sătul să tot fie lăsat deoparte – de la aventuri, adoraţie, dar şi de la succesiunea pe tronul regatului, Thadeous se hotărăşte să-şi ducă zilele tot într-o petrecere, cu ierburi magice, băutură multă şi fete uşuratice. Dar când cea care urma să-i devină soţie lui Fabious, Belladonna (Zooey Deschanel), este răpită de vrăjitorul diabolic Leezar (Justin Theroux), regele îi dă nevolnicului Thadeous un ultimatum: ori e bărbat şi-şi ajută fratele, ori dispare din faţa lui pentru totdeauna.

    De voie, de nevoie, Thadeous i se alătură lui Fabious. Cei doi pornesc la drum, iar în cale le apare o războinică cum alta nu mai e, Isabel (Natalie Portman). Aceasta are, însă, planurile ei proprii de răzbunare. Dacă îşi vor uni forţele, vor reuşi oare împreună să scape de creaturi înspăimântoare, de trădători neruşinaţi şi să salveze prinţesa? Va reuşi, oare, Thadeous să-şi găsească curajul de erou adevărat, pentru a împiedica distrugerea regatului? Sau va rămâne tot un laş, urmărind nevolnic venirea unor noi vremuri  cumplit de întunecate?

Hanover Street (1979)

Margaret is a nurse in England during WW2, and married to a secret agent. Things get complicated when she falls for David, an American pilot.

Director:

 

Writer:

 

During the Second World War, an American Pilot stationed in England meets a young British nurse during an air raid on London. The two instantly fall in love, despite the fact that the young Nurse is already married; a secret she keeps hidden from her American lover. After being shot down behind enemy lines, while being assigned to ferry a British agent into France, the American pilot realizes that his secret agent cargo is in fact his lover's husband, and that the two must now work together in order to survive.

Cougars Inc. (2011)

Sam has been expelled from every school and now he must find a creative way to pay for school, which he finds in an escort business entitled Cougars, Inc., leading to lessons he never expected to get.

Director:

 

Writer:

 

Sam has been kicked out of every school across the country. When he learns that his mother can no longer afford to keep him in school he and his friends start their own escort service, Cougars, Inc., to help pay for his tuition. Through this hilarious new job Sam and his friends explore the generation of Cougars who are desperately trying to stay young and loving every lesson they are taught.

Just Go with It (2011)

On a weekend trip to Hawaii, a plastic surgeon convinces his loyal assistant to pose as his soon-to-be-divorced wife in order to cover up a careless lie he told to his much-younger girlfriend.

Director:

 

Writers:

  (screenplay), (screenplay), 4 more credits »

Danny (Adam Sandler) must engage Katherine (Jennifer Aniston), his faithful assistant, to pretend to be his soon to be ex-wife. Danny must pretend that he is married, because he lied to his dream girl, Palmer (Brooklyn Decker) the most gorgeous woman in the world. To keep the woman he loves, covering up one lie soon turns into many lies.

Beauty & the Briefcase (2010)

A freelance writer looking for romance sells a story to Cosmopolitan magazine about finding love in the workplace and goes undercover at a Finance Company.

Director:

 

Writers:

  (teleplay), (novel)

Lane is looking for her "magic man". A man who has all of the attributes that are on her checklist. In the meantime she finally hears her calling when a job opportunity presents itself in the form of Cosmo magazine. After failing to impress the editor they head out of the office when they begin talking men. There Lane (Hillary Duff) has the idea to combine dating and work place. After causing a blackout at her job interview she lands the job in an office to begin her undercover work. After dating several co-workers she happens to spill her drink on a "magic man candidate" Liam. However her boss isn't impress by the direction she tries to take her story and tries to get her to stop dating Liam.

Fool's Gold (2008)

  • Regia

    Andy Tennant
  • Cu

    Donald SutherlandKate HudsonMatthew McConaughey
  • Gen film

  • Durata

    113 minute
  • Ben "Finn" Finnegan (Matthew McConaughey) este un vânător de comori, afabil şi modern, obsedat să găsească legendara zestre a coroanei din secolul XVIII - 40 de cufere cu bogăţii, care au fost pierdute în largul mării în anul 1715. În această aventură, Finn şi-a sacrificat inclusiv mariajul cu Tess (Kate Hudson). 

    Tocmai când Tess încercă să-şi refacă viaţa, lucrând pe un mega-yacht deţinut de miliardarul Nigel Honeycutt (Donald Sutherland), Finn descoperă date esenţiale despre coordonatele comorii. Spre consternarea lui Tess, Finn reuşeşte să se strecoare la puntea yachtului lui Nigel şi, folosindu-şi şarmul invincibil, îi convinge pe miliardar şi pe fiica sa de bani gata, Gemma (Alexis Dziena), să-l ajute în căutarea comorilor spaniole. Până când şi Tess se lasă cooptată în descoperirea comorii, care le-a scăpat prea multă vreme. 

    Dar ei nu sunt singurii care urmăresc acest trofeu. Fostul mentor al lui Finn, Moe Fitch (Ray Winstone) şi un gangster nemilos pe nume Bigg Bunny (Kevin Hart) sunt hotărâţi să-i sufle lui Finn comoara. Aşadar, să înceapă vânătoarea... 

    Comedia romantică de aventuri "Aurul nebunilor" este regizată de Andy Tennant, care a bătut toate recordurile de box office cu comedia sa "Hitch". Cu ocazia acestui film se reîntâlnesc pe ecran şi Matthew McConaughey şi Kate Hudson, care au făcut echipă şi pentru comedia de mare succes "How to Lose a Guy in 10 Days". 

    Întregind distribuţia, în film mai joacă veteranul Donald Sutherland ("Pride and Prejudice"), Ewen Bremner ("Meci Point"), Alexis Dziena ("Broken Flowers"), Kevin Hart ("Epic Movie"), şi Ray Winstone ("Beowulf"). 

    Warner Bros. Pictures prezintă o producţie De Line Pictures/Bernie Golmann Production, filmul în regia lui Andy Tennant "Aurul nebunilor". Tennant ("Hitch", "Sweet Home Alabama") a realizat filmul după un scenariu scris de el împreună cu John Claflin & Daniel Zelman. Donald De Line, Bernie Goldmann şi Jon Klane au produs filmul, avându-i ca producători executivi pe Wink Mordaunt şi James R. Dyer, iar pe Stephen Jones co-producator. 

    Echipa din spatele camerei de filmat îi include pe directorul de imagine, deţinător al unei nominalizări la Oscar, Don Burgess ("Forrest Gump"), scenograful Charles Wood, editorii Try Takaki şi Tracey Wadmore Smith, pe compozitorul cu multe nominalizări la Oscar, George Fenton ("The Fisher King", "Dangerous Liaisons", "Ghandi", Cry Freedom") şi pe designerul de costume, premiat cu Oscar, Ngila Dickson (trilogia "The Lord of the Rings"). 

    "Aurul nebunilor" va fi difuzat în toată lumea de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.