Monday, February 24, 2014

Run (2013)

  • Regia

    Simone Bartesaghi
  • Cu

    Adrian PasdarEric RobertsWilliam Moseley
  • Gen film

    "Run" este un thriller a carui actiune este concentrata asupra unui adolescent in varsta de 17 ani pe nume Daniel.
    Daniel este o persoana foarte inteligenta, autodidact, adept al Parkour - o disciplina fizica care te invata sa depasesti orice obstacol prin adaptarea miscarilor conform mediului in care te afli. Sub indrumarea tatalui sau, Daniel isi foloseste abilitatile atletice incredibile pentru a deveni un tanar hot agil, schimband deseori orasul.
    Dupa o intalnire cu politita orasului Detroit, Mike se decide sa se intoarca in New York cu speranta ca va pune capat unor certuri ce dureaza de 16 ani si ca isi va dovedi inocenta in fata familiei criminale in care a intalnit-o pe mama lui Daniel, acum decedata.
    Daniel tanjeste dupa stilul sau de viata nomad si se trezeste intr-o relatie de adanca amicitie cu Mark si cu un grup de alergatori. El se indragosteste de sora lui Mark  - Emily, care ii dezvaluie secrete si amandoi invata importanta increderii.
    In momentul in care armistitiul incheiat intre Mike si seful familiei criminale nu decurge asa cum ar fi trebuit, Daniel este nevoit si isi foloseasca toate abilitatile in lupta pe care trebuie sa o duca pentru viata si libertatea nu numai ale lui si ale tatului sau, dar si ale lui Mark si Emily, acestia fiind atrasi pe nesimtite in aceasta disputa.