Saturday, September 1, 2012

Wild Things: Foursome (2010)



  • Regia

    Andy Hurst
  • Cu

    Ashley Parker Angel
  • Gen film

    Crima     Drama    MIster    Thriller

    Durata

    93 minute

    După ce petrece o noapte fierbinte cu trei femei superbe, tânărul fiu al unui proaspăt ucis milionar se trezeşte aruncat într-un joc periculos şi murdar, înţesat cu crime şi seducţie.    


Where the Wild Things Are (2009)




  • Regia

    Spike Jonze
  • Cu

    Catherine KeenerPaul DanoForest WhitakerMax Records
  • Gen film

    Aventuri    Drama    Familie    Fantastic

    Durata

    101 minute

    Ecranizare după un roman grafic semnat de Maurice Sendak, filmul lui Spike Jonze spune povestea neastâmpăratului Max, un puşti care-şi înnebuneşte părinţii cu năzbâtiile făcute. Drept pedeapsă pentru şotiile sale, într-o seara, Max este trimis la culcare fără să fie lasat să cineze. În patul lui, Max face să crească o misterioasă pădure populată cu monştri exotici, pe care-i înfricoşează cu privile lui fioroase. Devenit rege al pădurii, Max află curând că nu-i deloc de glumit cu dorul de casă.


Wild Things: Diamonds in the Rough (2005)




  • Regia

    Jay Lowi
  • Cu

    Linden AshbyDina Meyer
  • Gen film

    Actiune    Drama

    Durata

    87 minute

    Frumoasa si bogata Marie Clifford (Sarah Laine) tocmai este pe cale de a le avea pe toate. La implinirea a 18 ani, ea va mosteni averea mamei sale, inclusiv o pereche de diamante fara cusur. 

    Dar atunci cand tatal ei vitreg, Jay Clifford (Brad Johnson) este acuzat ca a violat o localnica de moravuri usoare Elena (Sandra McCoy), Marie trebuie sa se decida daca va hotari sa foloseasca diamantele pentru a il ajuta, punand in miscare un mecanism al deceptiei, inselaciunii, santajului si crimei. 

    Agentul FBI Kristen Richards (Dina Meyer) investigheaza cazul, incercand sa descrifreze cine este nevinovat, si cine va avea pana la urma diamantele.


Wild Things 2 (2004)




Gen film

Thriller

Durata

98 minute

Mai incendiar si salbatic chiar decat primul film, Jocuri periculoase 2 este o continuare pasionala care va va arata cam cat de departe pot ajunge doua fete frumoase pentru a capata ceea ce isi doresc. 

Atunci cand tatal sau putred de bogat moare, viata luxoasa a lui Brittney Havers pare a se apropia de final. Insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata odata cu momentul in care frumoasa ei colega de scoala pretinde averea. Fara nici un complex, cele doua adolescente vor duce lupte care vor trece de la tribunal la dormitor ajungand chiar si in periculoasa spirala a crimei.


Wild Things (1998)



  • Regia

    John McNaughton
  • Cu

    Matt DillonKevin BaconNeve Campbell,Denise Richards
  • Gen film

    Thriller

    Durata

    108 minute

    Dupa ce Sam Lombardo, unul dintre cei mai respectati consilieri dintr-un liceu de elita, este acuzat de viol, toata cariera sa atent construita pare sa se duca de rapa. Acuzatia vine din partea lui Kelly Van Ryan, una dintre cele mai bogate si populare eleve. Intreaga comunitate inclina sa nu dea crezare acestei incriminari, pana cand o alta eleva, Suzie Toller, marturiseste ca a fost agresata sexual de catre acelasi profesor. Detectivul Ray Duquette, cel care investigheaza cazul, descopera ca Sam, Suzie si Kelly sunt elementele cheie ale unui plan diabolic. Iar pe masura ce ancheta avanseaza, detectivul isi da seama ca este pe cale sa descopere secrete foarte periculoase si ca nimic nu este ceea ce pare a fi. 

    Filmul este castigatorul premiului Blockbuster Entertainment, in 1999 si a fost nominalizat la premiul MTV, categoria Cel mai reusit sarut.

Havana Nights: Dirty Dancing 2 (2004)



  • Regia

    Guy Ferland
  • Cu

    Mika BooremJonathan Jackson
  • Gen film

    Romantic    Dragoste

    Durata

    86 minute

    Katey Miller (Romola Garai) se mută din SUA la Havana, în Cuba, împreună cu părinţii ei în noiembrie 1958, cu puţin înainte să izbucnească Revoluţia. Părinţii ei vor ca fata să-şi facă prieteni în cercurile din înalta societate, dar ea îi sfidează îndrăgostindu-se de Javier (Diego Luna), un ospătar care este şi un dansator fantastic.

    Cei doi se întâlnesc în secret într-un club de noapte din Havana, şi exersează paşii de dans pentru un prestigios concurs naţional de dans. Dar Revoluţia lui Castro îi alungă pe toţi americanii din Cuba, iar planurile celor doi sunt ameninţate.


Dirty Dancing (1987)



  • Regia

    Emile Ardolino
  • Cu

    Patrick SwayzeJennifer Grey
  • Gen film

    Drama    Romantic    Dragoste

    Durata

    96 minute

    Baby Houseman (Jennifer Grey) este o adolescenta de 17 ani, care in fiecare an isi petrece vacanta intr-o tabara de vara la Catskills, alaturi de familia sa. Vacanta pare a fi una obisnuita, pana cand atentia lui Baby este atrasa de instructorul de dans, Johnny Castle (Patrick Swayze). Spionandu-l, Baby afla ca Johnny si Penny, prietena si partenera lui de dans, sunt intr-o situatie delicata. Penny este total bulversata in momentul in care-si da seama ca este insarcinata, iar dupa indelungi ezitari se decide sa intrerupa sarcina. Pus in situatia de a-si gasi o noua partenera, Johnny accepta sa o initieze pe Baby in tainele dansului. 

    Miscarile senzuale si magia dansului ii conduc pe cei doi intr-o furtunoasa poveste de dragoste. Insa tatal lui Baby, care crede ca vinovat de sarcina lui Penny este chiar Johnny, se opune cu vehementa unei relatii intre cei doi. Johnny si Baby vor trebui sa se lupte pentru a ramane parteneri pe ringul de dans, dar si pentru a-si salva dragostea.



The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)



  • Regia

    Rob Cohen
  • Cu

    Brendan FraserJet Li
  • Gen film

    Actiune    Aventura    Comedie    Fantastic    Thriller

    Durata

    114 minute

    Rick O'Connell ajutat de fiul sau Alex, sotia sa Evelyn si fratele acesteia, Jonathan, trebuie sa lupte impotriva mumiei imparatului Qin Shi Huang.
    Cand neinfricatul aventurier Alex O'Connell il trezeste din somnul etern pe imparat, el trebuie sa-i caute si sa le ceara ajutorul singurilor oameni care stiu mai multe decat el despre mumie: parintii lui.

    Filmarile au avut loc in Montreal si China.
    Filmul are si o baza reala, avand in vedere faptul ca imparatul Qin Shi Huang (245 i.Hr-221 I.Hr) este cel mai important conducator al Dinastiei Qin, dar si cel dupa care este denumit statul Chinez. Imparatul Qin mai este cunoscut si datorita celor 10.000 de soldati de teracota pe care i-a ingropat in mormantul sau.

    Atuurile pe care le arunca in joc cea de-a treia parte sunt un alt personaj negativ, alt loc de desfasurare al actiunii si modificari la nivel de distributie si regizor. Scenariul e inspirat din viata lui Qin Shi Huang, primul imparat al Chinei unificate, care a pus bazele Marelui Zid Chinezesc.


The Mummy Returns (2001)



  • Regia

    Stephen Sommers
  • Cu

    Brendan FraserRachel Weisz
  • Gen film

    Actiune    Aventura

    Durata

    130 minute

    Intr-o camera intunecata de la British Museum din Londra, o veche legenda a terorii este pe cale sa renasca. 
    Este anul 1933, Anul scorpionului. Au trecut opt ani de cand curajosul legionar Rick O’Connell (Brendan Fraser) si neinfricata Evelyn, specialista in egiptologie (Rachel Weisz) s-au luptat pentru propriile vieti cu un inamic de 3000 de ani, Imhotep (Arnold Vosloo). 
    Rick si Evelyn s-au casatorit si s-au stabilit la Londra unde isi cresc fiul, Alex (Freddie Boath). Cand un sir de evenimente se termina cu renasterea lui Imhotep la British Museum, mumia poate sa mearga din nou, hotarata sa-si implineasca dorinta de nemurire. Dar exista si o alta forta mult mai puternica decat Imhotep, nascuta din cele mai intunecate ritualuri mistice ale Egiptului. Cand aceste doua forte se vor infrunta, soarta lumii va fi incerta, aceasta putand fi salvata doar de familia O’Connell. Acestia trebuie totodata sa-si salveze fiul, inainte de a fi prea tarziu. 
    Misiunea lor ii va purta inapoi in Egipt, pe taramul Regelui Scorpion (The Rock). Acest razboinic de temut si-a vandut sufletul zeului Anubis cu mult timp in urma in schimbul puterii militare. Armata sa a ramas inghetata in timp, suspendata intre viata si moarte si gata sa omoare din nou. Regele Scorpion este puternic, poseda secrete si forte mai mari chiar si decat ale infioratorului Imhotep. Este furios, foarte periculos, asa ca nu trebuie deranjat. 
    Stephen Sommers se intoarce atat ca scenarist, cat si ca regizor facand prin filmul Mumia revine o incursiune in Egipt, Anglia, de-a lungul mai multor milenii. Alaturi de el se afla din nou producatorii James Jacks si Sean Daniel, cat si regizorul de imagine adrian Biddle, John Bloomfield – realizatorul costumelor si Bob Ducsay – director de montaj si producator executiv.

The Mummy (1999)



  • Regia

    Stephen Sommers
  • Cu

    Rachel WeiszBrendan Fraser
  • Gen film

    Actiune    Comedie    Fantastic    Horror    SF    Thriller

    Durata

    124 minute

    Nisipurile se vor rascoli. Cerurile se vor deschide. Puterea se va dezlantui. Legenda o cunoasteti. Aventura trebuie sa vi-o imaginati. Pregatiti-va! Fiti atenti! Paziti-va! Descoperiti secretul! Dezvaluiti legenda! Sloboziti puterea! Moartea incepe sa-si arate coltii. 

    In 1923, vanatorul de comori Rick O’Connel descopera, in Egipt, ruinele unor constructii in care faraonii legendari si-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost ingropat de viu si blestemat preotul Imoteph care de abia asteapta sa fie eliberat si sa se razbune.