Saturday, May 11, 2013

Marley & Me: The Puppy Years (2011)


  • Regia

    Michael Damian
  • Cu

    Travis TurnerDonnelly Rhodes
  • Gen film

  • Durata

    86 minute
  • Marley revine pentru şi mai multă distracţie voioasă, şi de data aceasta vorbeşte! Exact, "cel mai rău câine din lume" are o voce jucăuşă şi o atitudine pe măsură. Alăturaţi-vă lui Marley în anii de zburdălnicie când el şi prietenul lui, Bodi Grogan, stârnesc haosul la un concurs de câini din cartier. Marley întrece în isteţime dobermanii, ciobăneştii şi collii, în timp ce fură inimi în felul său unic şi adorabil. Puneţi laba pe MARLEY & ME: THE PUPPY YEARS şi aduceţi râsete în hohote în întreaga familie!

Marley & Me (2008)


  • Regia

    David Frankel
  • Cu

    Jennifer AnistonOwen Wilson
  • Gen film

  • Durata

    120 minute
  • John si Jennifer s-au casatorit de curand, dar nu vor sa intre prea repede in lumea responsabilitatilor familiale asa ca, in loc de un copil, au ales sa se ingrijeasca de un caine. Marley este un labrador adorabil, dar in acelasi timp extrem de neastamparat si cam... nevrotic, care va avea grija sa le umple vietile (si nervii) mai ceva ca o gasca de copii.

Oliver & Company (1988)


  • Regia

    George Scribner
  • Cu

    Joseph LawrenceBilly Joel
  • Gen film

  • Durata

    74 minute
  • Oliver, un pisoias zburdalnic, exploreaza New York-ul in acest film clasic de animatie extraordinar, inspirat de nemuritoarea poveste a lui Charles Dickens Oliver Twist si imbogatit cu melodii memorabile, interpretate de monstrii sacri ai muzicii precum Billy Joel, Huey Lewis si Bette Midler! Insotit de o haita intreaga de personaje hilare – cainii smecherul, Tito si prietenii lor – Oliver invata ca cei mai puternici supravietuiesc doar daca nu renunta la visurile lor. Iar cand Oliver este in final adoptat de Jenny, intelege ca si-a gasit un prieten pe viata si un camin adevarat.

Find Me Guilty (2006)


  • Regia

    Sidney Lumet
  • Cu

    Vin Diesel
  • Gen film

  • Durata

    125 minute
  • Find Me Guilty se bazeaza pe povestea adevarata a lui Giacomo "Jackie Dee" DiNorscio. Dupa ani de zile de anchete FBI, 20 de membri ai familiei mafiote Lucchese din New Jersey sunt adusi in fata justitiei sub 76 de capete de acuzare. 

    Aflat deja la racoare cu o pedeapsa de 30 de ani, lui Jackie i se ofera sansa de a-si scurta perioada de detentie daca depune marturie impotriva multora dintre cei mai apropiati prieteni ai lui. Dar Jackie refuza sa-si tradeze "familia", si merge pana acolo incat se apara singur in ceea ce va deveni cel mai indelungat proces criminalistic din acea epoca. 

    La inceput descurajat de complicatele reguli ale curtii cu juri, Jackie se relaxeaza in atentia publicului, afirmand sus si tare "nu-s un gangster... sunt un gagster" (comediant). Cu hotararea sa de neclintit si cu loialitatea neconditionata, Jackie ii surprinde mereu chiar si pe cei mai sceptici asupra intentiilor sale. 

    Dupa 21 de luni, procesul Lucchese devine cel mai lung din istoria Statelor Unite, si continua sa ramana o referinta de-a lungul anilor, ca un moment unic in istoria judiciara, avand 20 de acuzati, 20 de avocati ai apararii, si o lista neobisnuit de lunga de capete de acuzare; numai pledoaria de incheiere a unuia dintre avocati a durat cinci zile incheiate. 

    Uneori amuzant, alteori foarte serios, procesul si ce a urmat pentru Jackie dupa aceea in acest moment crucial al istoriei acuzarii criminalistice au culminat intr-unul dintre cele mai socante si remarcabile verdicte din istoria juridica a Americii.

Money Talks (1997)


  • Regia

    Brett Ratner
  • Cu

    Charlie Sheen
  • Gen film

  • Durata

    97 minute
  • Chris Tucker face in Money Talks unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa. El a putut fi vazut, tinandu-le piept lui Bruce Willis si lui Gary Oldman si in filmulAl cincilea element in regia lui Luc Besson. 
    Tucker face o echipa de zile mari alaturi de Charlie Sheen in super comedia de actiune Money Talks. Filmul, care transpune pe pelicula un altfel de parteneriat al zilelor noastre, este povestea unui artist meschin Franklin Hatchett (Chris Tucker) care va fi catapultat peste noapte de la obscuritate la celebritate in momentul in care el este acuzat pe nedrept ca a incercat sa evadeze din inchisoare. Din aceea clipa toata lumea vrea sa-l prinda - viu sau mort – si singura persoana care il mai poate salva este un jurnalist, James Russel (Charlie Sheen), mereu in cautare de senzational si de lovituri care pot sa-i aduca bani cu toptanul. 

    Franklin Hatchett este mereu cu un pas inainte legii. Mai tot timpul pus pe inselatorii si mici afaceri dubioase, lui Hatchett i se infunda cand este arestat. In timp ce este transportat de politie de la un loc de detentie la altul, Hatchett este incatusat alaturi de unul dintre cei mai mari hoti de diamante din lume Raymond Villard (Gerard Ismael). Dar pe drumul catre inchisoarea federala, masina politiei este tinta unui atac armat pus la cale de Villard. Franklin este luat ca ostatic in urma escapadei, dar in cele din urma reuseste sa scape. 

    Atentatul care s-a soldat cu explozia vehiculuilui politiei si cu moartea celor mai multi dintre parteneri, inclusiv doi politisti, da nastere unui proces. Principalul acuzat: nimeni altul decat Franklin Hatchett. 
    Urmarit de autoritati si in acelasi timp de Villard care il vrea mort cu orice pret, Franklin trebuie sa gaseasca o cale prin care sa-si dovedeasca nevinovatia. Iar solutia gasita poarta numele James Russel. Astfel Franklin face un pact cu Russel - daca acesta il ascunde de Politie si il ajuta sa demonstreze ca nu a avut nici un amestec in explozie, Franklin ii va da reporterului o informatie exclusiva, fapt care il va schimba acestuia cariera. 

    In Money Talks, telespectatorii ii pot vedea si pe Heather Locklear in rolul logodnicei lui Russell, dar si pe Paul Sorvino, interpretandu-l pe tatal lui Grace. Tucker il interpreteaza pe Franklin Hatchett, un bandit care si-a petrecut intreaga viata incercand sa supravietuiasca legii strazii cu intelepciune si instinct. Cu o abilitate cameleonica de a se adapta oricarei situatii, Franklin este increzator in sansa lui. 

    Pentru Tucker, Money Talks a reprezentat un vot de incredere care a demonstrat ca el este in stare sa patrunda pe un teritoriu dominat pana atunci in exclusivitate de nume ca Bruce Willis, McTiernan, Sylvester Stallone sau Schwarzenegger. Dintotdeauna am fost un mare fan al comediilor de actiune, declara Tucker. Am fost inspirat de filme ca “Midnight Run” si “48 Hrs”. Eddie Murphy este idolul meu. El este cel care a dus comedia de actiune la un alt nivel, lucru pe care vreau sa-l fac si eu pentru generatia mea

    De altfel iata ce afirma despre Tucker si Charlie Sheen, partenerul lui din Money TalksChris este lipsit de orice inhibitie. Ii place ceea ce face si nu are nici macar urma de emotie in fata camerei. Desi joc in filme de ceva timp, pot spune fara echivoc: Chris Tucker a fost un adevarat profesor pentru mine.

Sex and the City 2 (2010)

  • Regia

    Michael Patrick King
  • Cu

    Kristin DavisKim CattrallSarah Jessica ParkerCynthia Nixon
  • Gen film

  • Durata

    146 minute
  • Umorul, prietenia, pasiunea pentru modă sunt readuse pe ecran cu prisosinţă de “Sex and the City 2”, în timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon) muşcă încă o dată din mărul promisiunilor new-yorkeze, trăindu-şi vieţile tumultoase şi poveştile de dragoste într-o urmare cu adevărat strălucitoare.
    Ce se întâmplă după ce spui “DA?”  Viaţa lor de acum este tot ceea ce şi-au dorit, dar n-ar mai fi “Sex and the City” dacă pe fete nu le-ar mai aştepta unele surprize …de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poartă departe de New York, în cel mai luxos, exotic şi captivant loc de pe pământ, unde misterul le iese în cale la fiecare pas.  Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci când cele patru prietene încearcă să iasă din rutina rolurilor tradiţionale de neveste, mame, etc.
    În fond, uneori trebuie să-ţi mai faci de cap cu prietenele!
    Michael Patrick King este cel care a scris scenariul şi a regizat “Sex and the City 2.”  În rolurile principale ale filmului joacă Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, alături de John Corbett, Chris Noth şi David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Willie Garson şi Mario Cantone.  King împreună cu Sarah Jessica Parker, Darren Star şi John Melfi sunt producătorii filmului.  Toby Emmerich, Richard Brener şi Marcus Viscidi sunt producătorii executivi.  Filmul se bazează pe serialul TV creat de Darren Star, care a fost inspirat după personajele cărţii lui Candace Bushnell. 
    Echipa din spatele camerei de filmat îi include pe mulţi dintre realizatorii tradiţionali ai serialului “Sex and the City”, cum ar fi directorul de imagine John Thomas, scenograful Jeremy Conway, editorul Michael Berenbaum, designer-ul de costume Patricia Field, sau compozitorul Aaron Zigman.
    New Line Cinema prezintă, în asociere cu Home Box Office şi Village Roadshow Pictures, o producţie Darren Star, filmul “Sex and the City 2,” în regia lui Michael Patrick King, difuzat de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment Company, iar în anumite state, de către Village Roadshow Pictures.

Sex and the City: The Movie (2008)


  • Regia

    Michael Patrick King
  • Cu

    Sarah Jessica ParkerKristin DavisKim CattrallCynthia Nixon
  • Gen film

  • Durata

    135 minute
  • Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon se reunesc, de data aceasta pe marile ecrane, în cea mai nouă poveste a seriei Totul despre sex (Sex and the City: The Movie). Filmul se adresează atât fanilor genului, cât şi bărbaţilor care vor să ştie cum gândesc femeile.

    Sarah Jessica Parker revine la rolul care a consacrat-o, Carrie Bradshow, jurnalista mereu în căutarea partenerului ideal. Viaţa ei nu poate fi concepută în afara magicului grup de prietene din care fac parte voluptoasa Samantha (Kim Catrall), ingenua Charlotte (Kristin Davies), cinica Miranda (Cynthia Nixon), iar mai nou şi asistenta ei personală Louise (Jennifer Hudson). Împreună, cele mai bune prietene reuşesc să transforme orice eveniment fericit, orice despărţire sau depresie într-o ocazie excelentă de a face cumpărături din magazinele celor mai în vogă designeri şi de a vorbi despre sex şi bărbaţii din vieţile lor. Marea întrebare rămâne deschisă: se va căsători Carrie cu Mr Big (Chris Noth)?

    Cu regia şi scenariul de Michael Patrick King, "Totul despre sex" (Sex and the City: The Movie) este o comedie romantică presărată cu partide de sex bune şi partide nereuşite, ţinute spectaculoase, discuţii despre bărbaţi şi, din nou, sex.

#1 Cheerleader Camp (2010)



License to Wed (2007)


  • Regia

    Ken Kwapis
  • Cu

    Mandy MooreRobin Williams
  • Gen film

  • Durata

    91 minute
  • "License to Wed" urmareste povestea unui cuplu, Ben Murphy si Sadie Jones. Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional, in biserica familiei. 

    Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc, iar carismaticul Reverend Frank (Robin Williams) nu vrea sa-i cunune pe Ben si Sadie decat dupa acestia trec cu brio de cursul sau matrimonial. 

    Dupa lectii innebunitoare, teme pentru acasa naucitoare si ceva manipulare religioasa, Ben si Sadie vor afla de ce e nevoie pentru a ajunge la altar cu inima impacata si... a trai fericiti pana la adanci batraneti.

Dirty Deeds (2002)


  • Regia

    David Caesar
  • Cu

    Toni ColletteJohn Goodman
  • Gen film

  • Durata

    110 minute
  • "Dirty Deeds", este o comedie brutala despre un gangster australian al anilor '60, ale carui afaceri sufera o importanta crestere datorata fluxului de soldati americani implicati in razboiul din Vietnam...

Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman (2000)


  • Regia

    Kathi Castillo
  • Cu

    Elizabeth DailyRob Paulsen
  • Gen film

  • Durata

    77 minute
  • Alvin crede ca noul lui vecin, Mr. Talbot, care s-a mutat de curand in casa de alaturi, este varcolac. Bineinteles, nimeni nu-l crede. Intre timp, baietii lucreaza la o noua productie a scolii, Dr. Jekyll & Mr. Hyde. Alvin este exclus in proiect pentru ca incepe sa se certe cu toata lumea. In locul lui este adus Theodore, poate asa va reusi sa aiba si el mai multa incredere in sine. Acum Alvin si Simon incearca sa descopere secretul domnului Talbot. Vor reusi baietii sa termine proiectul asa cum au planuit sau o vor de in bara din nou? Si Mr. Talbot chiar este varcolac sau este numai imaginatia lui Alvin de vina?

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (2011)


  • Regia

    Mike Mitchell
  • Cu

    Amy PoehlerMatthew Gray GublerJesse McCartney
  • Gen film

  • Durata

    88 minute
  • Veveriţele buclucaşe se întorc pe marile ecrane pentru o a treia aventură. De această dată Alvin şi Veveriţele sunt în vacanţă într-o croazieră. Însă vaporul are câteva defecţiuni (pe alocuri parodie după Titanic) şi eroii noştri naufragiază pe o insulă pustie. În timp ce Dave îşi caută prietenii pierduţi, veveriţele îşi fac de cap pe noua lor insulă. Acestea îşi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toţi. În vreme ce buclucaşele veveriţe caută drumul de întoarcere şi descoperă că insula pe care sunt prizoniere nu este pustie aşa cum au crezut la început, Dave Seville face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-şi recupera prietenii dispăruţi. 

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)


  • Regia

    Betty Thomas
  • Cu

    Justin LongJason Lee
  • Gen film

  • Durata

    90 minute
  • În 2007, ALVIN ŞI VEVERIŢELE, un fenomen global pentru generaţii de fani, a devenit un film eveniment de animaţie generată pe calculator, cu o sensibilitate comică contemporană. În blockbusterul de sărbători, cu încasări de peste 350 de milioane de dolari în întreaga lume, compozitorul Dave Seville a transformat veveriţele Alvin, Simon şi Theodore în senzaţii pop, în timp ce trioul scăpat de sub control îi distrug casa, îi declanşează un adevărat haos în carieră şi îi dau peste cap viaţa cândva liniştită.

    Cât ai zice "Alvinnnnn!", a început să se vorbească de un nou film ALVIN ŞI VEVERIŢELE. Nemulţumite de a rămâne doar cu laurii primei producţii, veveriţele mai pregătesc una. Urmări grozave, au existat multe. Ante-urmări grozave, au existat multe. Însă de ce urmează acum, n-aţi mai avut parte! În premieră mondială, Alvin, Simon şi Theodore îşi întâlnesc, în sfârşit, naşul - şi poate chiar mai mult de-atât - în trioul feminin "The Chipettes".
        "Alvin şi veveriţele" au creat haos în viaţa lui Dave Seville - spre deliciul publicului din întreaga lume - timp de peste 50 de ani. Din momentul în care au prins viaţă cu hitul lor de Crăciun "Cântecul veveriţelor", creaţia muzicală a cântăreţului/compozitor Ross Bagdasarian, seniorul, ritmul captivant al veveriţelor a devenit cunoscut de toţi iubitorii muzicii pop, tineri şi bătrâni. Pentru marele debut pe marele ecran din 2007, "Alvin şi veveriţele", veveriţele au avut parte de îmbunătăţiri stilistice şi de atitudine importante. Cu o latură contemporană şi atitudine, au devenit mai mult decât veveriţele lu' tata.
        Luând cu asalt Hollywoodul - şi lumea - în 2007, veveriţele şi realizatorii au fost dornici să producă o continuare şi mai ambiţioasă şi mai antrenantă pentru marele ecran.
        Mulţi din cei din distribuţia originală din 2007 şi din realizatori revin pentru această continuare, inclusiv producătorii (precum şi vocile veveriţelor din ultimii 30 de ani) Ross Bagdasarian şi Janice Karman, producătorii executivi Karen Rosenfelt, Arnon Michele Imperato Stabile şi Steve Waterman, actorii Jason Lee şi David Cross şi actorii talentaţi care au dat voce personajelor, Justin Long, Matthew Gray Gubler şi Jesse McCartney. Noi în a doua parte sunt regizoarea Betty Thomas, una dintre cele mai bune realizatoare de comedii ("The Brady Bunch Movie", "Doctor Dolittle", "Private Parts"), actorul Zachary Levi ( "Chuck" de la TV) şi vocile grupului The Chipettes, Amy Poehler, Anna Faris şi Christina Applegate. Cuprinse aici sunt impresiile lor despre fenomenul veveriţelor şi realizarea filmului ALVIN ŞI VEVERIŢELE 2.

Alvin and the Chipmunks (2007)


  • Regia

    Tim Hill
  • Cu

    Jason Lee
  • Gen film

  • Durata

    85 minute
  • Cand in casa lui Dave, un compozitor de real... insucces, se strecoara trei veverite, barbatul incearca sa scape de ele. Dar cand veveritele arata ca pot vorbi si canta, Dave isi da seama ca ar putea da lovitura cu ajutorul lor. Surprinzatoarea colaborare dintre Dave, bataiosul Alvin, tacutul Simon si sensibilul Theodore ii rezolva compozitorului atat problemele profesioanele, cat si pe cele sentimentale.

    ALVIN SI VEVERITELE, un fenomen care a incantat generatii de fani, devine un film artistic CGI cu actiune live, inzestrat cu simtul comic contemporan. Compozitorul Dave Seville transforma veveritele cantarete Alvin, Simon si Theodore in adevarate senzatii pop - dar in acelasi timp trioul scapa lucrurile de sub control si devasteaza casa lui Dave, declanseaza un adevarat haos in cariera lui si ii da peste cap viata care odinioara fusese tihnita.

    Filmul ii are ca interpreti pe Jason Lee ("My Name is Earl") in rolul Dave Seville, David Cross ("Arrested Development"), tanara artista Cameron Richardson, iar vocile personajelor Alvin, Simon si Theodore sunt asigurate de actorii Justin Long ("Dodgeball: A True Underdog Story," "Live Free or Die Hard"), Matthew Gray Gubler ("Criminal Minds," "R.V.") si actorul - cantaret pop Jesse McCartney. Regizorul filmului "Garfield: A Tail of Two Kitties" Tim Hill asigura regia filmului, dupa un scenariu apartinand scenaristului filmului "The Simpsons" Jon Vitti si lui Will McRobb & Chris Viscardi ("The Tale of Despereaux"). Producatorii sunt Ross Bagdasarian, Jr., fiul creatorului personajelor din ALVIN SI VEVERITELE, Ross Bagdasarian si Janice Karman.

    ALVIN SI VEVERITELE au facut un haos din viata lui Dave Seville - spre deliciul publicului din intreaga lume - timp de aproape 50 de ani, in diferite intruchipari. Din momentul in care au prins viata, creatia muzicala a cantaretului/compozitor Ross Bagdasarian, Sr., atragatoarea melodie 'Veveritele', a devenit cunoscuta de toti iubitorii muzicii pop, tineri si batrani.

    Potrivit producatorului Ross Bagdasarian, Jr., realizarea filmului artistic ALVIN SI VEVERITELE intr-un studio mare era in plan de mult timp. "[Producatoarea] Janice [Karman] si cu mine ne gandeam de mai bine de zece ani sa facem un film cu Veveritele si un lucru cu adevarat important pentru noi a fost sa facem un film de care sa se bucure trei generatii de fani ai Veveritelor. El explica: "Orice facem cu Veveritele, incercam sa pastram ineditul. Si ne-am gandit ca ar fi amuzant sa le punem in lumea actiunii live si sa reinventam infatisarea personajelor pentru a le face credibile in acel mediu."

    "Am vrut sa fim siguri ca Veveritele pastreaza esenta personajelor cu care s-au obisnuit oamenii", adauga Karman. "Asa ca te poti uita la Alvin si chiar daca este tri-dimensional acum in CGI, spiritul creatiei originale este inca acolo."

    Sub privirea vigilenta a celor doi producatori, "caracterul Veveritelor " a ramas intact - Alvin este rautacios, dar bine intentionat, Simon este cu capul pe umeri, iar Theodore are farmec si este adorabil.

    Karman dezvolta ideea : "Eu si cu Ross nu am tratat Veveritele ca pe niste personaje de desene animate. Ele au emotii adevarate. In timp ce Alvin era indraznet, era important sa fie si vulnerabil. Simon este cel mai mare si pentru ca Veveritele nu au parinti, Simon este adultul care are grija de Theodore si incearca sa-l tempereze pe repezitul Alvin."

    Regizorul Tim Hill subliniaza faptul ca 'Veveritele au suportat o upgradare stilistica si atitudinala importanta pentru debutul lor pe marele ecran. "Acestea nu sunt Veveritele pe care le stia tata", spune Hill razand. "Au un aer modern si o atitudine adecvata; in plus arata si se misca foarte diferit de personajele din versiunile precedente. Sunt amuzante, canta si danseaza. Sunt staruri pop... cu blana."

    In plus, cineastii au sporit incarcatura emotionala a personajelor Alvin, Simon, Theodore si Dave. "Am vrut sa spunem o poveste emotionanta despre cum se cladeste o noua familie", explica Hill. "Dave, in ciuda indoielilor pe care le are in privinta lui insusi si a noilor provocari, ajunge sa-i iubeasca pe Alvin, Simon si Theodore."

    Cele trei veverite intra in actiune

    Cand povestea incepe, le vedem pe cele trei veverite, Alvin, Simon si Theodore urmarind cum casa lor este doborata de o companie care se ocupa de brazii de Craciun. Veveritele raman in vizuina lor si se trezesc ca bradul ajunge in holul prestigioasei companii Jett Records, condusa de alunecosul si vicleanul director executiv, pe nume Ian Hawk (David Cross), in centrul orasului Los Angeles. Ian a fost coleg de camera cu Dave Seville (Jason Lee), un muzician si un compozitor care nu a renuntat niciodata la speranta ca va avea o cariera stralucita datorita sensibilitatii sale muzicale.

    Atunci cand Dave se duce la Jett Records pentru a-i propune lui Ian un nou cantec, el este dat afara din birou intr-un mod foarte nepoliticos. Luand cu el un cos de briose drept consolare, se tot plimba pe langa bradul de Craciun instalat in hol. Veveritele, simtind aromele gustoaselor briose, sar in cosul lui Dave, care intr-un mod total lipsit de intelepciune le duce in apartamentul lui, unde ele se instaleaza foarte confortabil.

    Inainte sa poti spune "Alvinnnnn!!!", Veveritele sar care incotro si transforma totul intr-o zona distrusa. Printre ispravile lor se numara indesatul mancarii sub covor (provizii pentru iarna, explica Veveritele), lasand niste obiecte misterioase, inchise la culoare si rotunde imparstiate peste tot (Simon insista asupra faptului ca sunt stafide). Socat de ceea ce au facut baietii in apartamentul lui, Dave este si mai uluit atunci cand descopera ca aceste fiinte nu numai ca vorbesc, dar si canta.

    In ciuda presimtirilor rele pe care le are in privinta chiriasilor sai, Dave profita de ocazia de a reuni maiestria sa de compozitor cu talentul unic al Veveritelor. Prima lor colaborare, "Cantecul Veveritelor (Craciunul sa nu intarzie!)" devine o senzatie peste noapte, propulsandu-le pe Veverite in postura de super-staruri. Ajung sa se bucure de tot ceea ce le aduce celebritatea: petreceri pentru lansarea albumelor, limuzine, blitzurile aparatelor de fototgrafiat, fani, interviuri cu presa.

    In acelasi timp, Alvin, Simon si Theodore decid sa se joace de-a Cupidon, incercand cu disperare sa aranjeze o scena romantica pentru reunirea lui Dave cu fosta lui prietena Claire (Cameron Richardson). Spre consternarea si disconfortul lui Dave, baietii se dovedesc a fi mai buni cantareti decat petitori.

    Dar problemele lui Dave inseamna mai mult decat ocazia ratata de a avea o poveste de dragoste. Lacomia lui Ian si greutatile intampinate de Dave in a-si tine promisiunea creaza o ruptura intre acesta din urma si veverite. Alvin, Simon si Theodore se aventureaza in lume inca o data pentru a ateriza in peisajul corupt al muzicii pop contemporane, patronat de Ian. Acesta ii impinge dincolo de limite, iar baietii incep sa inteleaga sensul adevarat al loialitatii, familiei si prieteniei. Dar este prea tarziu pentru ei sa scape din ghearele lui Ian si sa gaseasca drumul de intoarcere catre Dave?