Friday, February 8, 2013

Not Another Teen Movie (2001)


  • Regia

    Joel Gallen
  • Cu

    Chris EvansChyler Leigh
  • Gen film

  • Durata

    89 minute
  • O parodie la adresa tuturor filmelor cu adolescenţi făcute până acum. Personaje pe care le-aţi îndrăgit din "American Pie" sau "10 things I Hate About You" sunt "luate la mişto" în acestă parodie care nu iartă nimic! 

    La liceul John Hughes elevii sunt la fel ca toţi adolescenţii. Cel mai popular tip din liceu, Jake (Chris Evans), pune un pariu cu prietenul său că o poate transforma pe cea mai urâtă fată din liceu (Chyler Leigh) într-o tânără atrăgătoare şi sexy. Pe cei doi însă, încearcă să îi împiedice sora lui Jake - cea mai rea fată din liceu - împreună cu şefa majoretelor, Priscilla (Jaime Pressly).


Here Comes the Boom (2012)


  • Regia

    Frank Coraci
  • Cu

    Salma HayekKevin James
  • Gen film

  • Durata

    105 minute
  • Scott Voss (interpretat de Kevin James) are 42 de ani şi este profesor de biologie la un liceu. Aflând că, din cauza reducerilor de fonduri, orele de muzică vor fi suprimate, iar profesorul concediat, el decide să acţioneze. Cum ? Participând la o competiţie de arte maţiale combinate, dotată cu un premiu consistent. Bineînţeles. toată lumea îl crede nebun, inclusiv prietenul său Marty, profesorul de muzică (interpretat de Henry Winkler ) şi asistenta şcolii, Bella (Salma Hayek). Însă strădaniile sale de a câştiga premiul pentru a-l dona liceului îi antrenează şi pe cei din jur, elevi şi profesori laolaltă. 

    Columbia Pictures prezintă comedia Here Comes the Boom / Categoria grea în acţiune, o producţie Hey Eddie / Broken Road / Happy Madison, în regia lui Frank Coraci. Scenariul este semnat de Allan Loeb şi Kevin James. Producătorii filmului sunt Todd Garner şi Kevin James, iar producători executivi Adam Sandler, Jack Giarraputo, Jeff Sussman şi Marty P. Ewing. Co-producători sunt Aimee Keen şi Rock Reuben. Imaginea este semnată de Phil Méheux, scenografia de Perry Andelin Blake, iar montajul de Scott Hill. Costumele sunt create de Hope Hanafin, iar coloana sonoră de Rupert Gregson-Williams.


The Watch (2012)


  • Regia

    Akiva Schaffer
  • Cu

    Ben StillerJonah HillVince VaughnRichard Ayoade
  • Gen film

  • Durata

    102 minute
  • Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ.    În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de „paznici” … beau bere, pierd vremea şi îşi fac de cap, ca băieţii.
    Faceţi cunoştinţă cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracţii, Franklin (Jonah Hill), cel dur şi imprevizibil, şi Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorţat în căutarea iubirii.
    În rolul celor patru membri ai „pazei”, Levy şi regizorul Akiva Schaffer (o forţă creatoare din spatele câtorva filme scurte renumite din seria „Saturday Night Live”) au fost distribuiţi trei actori de comedie celebri şi un tânăr talent: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si un tanar talent, Richard Ayoade.
    Singurele lucruri mai periculoase decât ameninţarea la adresa cetăţenilor oneşti din suburbia Glenview sunt cei patru bărbaţi care s-au reunit pentru a-i salva.

That's My Boy (2012)


  • Regia

    Sean Anders
  • Cu

    Adam SandlerAndy Samberg
  • Gen film

  • Durata

    116 minute

  • Într-o bună zi,. adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu toţii ştim ce înseamnă marea iubire din liceu, însă Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea şi lăsând-o însărcinată. Cum era de aşteptat, povestea lor de dragoste se termină prost - doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune.

    Deşi Donny se străduie din răsputeri să fie un bun tată, sarcina îl depăşeşte şi eşuează. Acum, 30 de ani mai târziu, Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes şi lucrează pe Wall Street. Plecând de la tatăl său imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai văzuse de ani de zile. Însă Donny are probleme cu Fiscul şi mari datorii, prin urmare se gândeşte că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obţină banii şi să-şi plătească datoriile pentru a nu ajunge la închisoare. 

    Revederea dintre cei doi are loc chiar în ajunul nunţii lui Todd cu Jamie (interpretată de Leighton Meester). Donny debarcă intempestiv, provocând stupoare şi dând peste cap toate pregătirile şi petrecerea de nuntă. Pentru Donny, aceasta ar putea fi o şansă de a se reconcilia cu fiul său, însă va fi oare el capabil să se comporte ca un adevărat tată ?

    Columbia Pictures, în asociere cu Relativity Media prezintă filmul That's My Boy / Băiatu' tatii, o producţie Happy Madison, în regia lui Sean Anders. Scenariul este semnat de David Caspe. Producătorii filmului sunt Adam Sandler, Jack Giarraputo, Heather Parry şi Allen Covert, iar producători executivi Barry Bernardi, John Morris, Dennis Dugan şi Tim Herlihy. Imaginea este semnată de Brandon Trost, iar scenografia de Aaron Osborne. Montajul este realizat de Tom Costain. Costumele sunt create de Ellen Lutter, iar coloana sonoră este compusă de Rupert Gregson-Williams. 

    Din distribuţie mai fac parte: James Caan, Vanilla Ice, Will Forte, Ciara, Milo Ventimiglia, Rachel Dratch, Eva Amurri Martino şi Tony Orlando.


Alien Trespass (2009)


  • Regia

    R.W. Goodwin
  • Cu

    Eric McCormackRobert PatrickJenni Baird
  • Gen film

  • Durata

    90 minute

  • 1957: desertul Mojave din California. O stea cazatoare. Doar doi oameni o observa insa ceea ce pare a fi o stea cazatoare este de fapt o nava spatiala. Singurii martori acestei prabusiri sunt Dick si Penny. Un extraterestru inalt pe nume URp iese din naveta alarmat ca monstrul Ghota care se afla la bordul navei a evadat. Aceasta creatura ciclop are un singur scop: distrugerea civilizatiilor. Numai Urp este capabil sa opreasca aceasta creatura aflata in libertate acum. Dar pentru asta el trebuie sa preia controlul corpului doctorului Lewis si doar cu ajutorul lui Tammy va reusi acesta sa puna mana pe acest monstru care cauta sa consume cati mai multi oameni si sa se inmulteasca cat mai repede.


For a Good Time, Call... (2012)


  • Regia

    Jamie Travis
  • Cu

    Ari GraynorJustin LongSeth Rogen
  • Gen film


  • După ce se desparte de iubit, Lauren Powell are nevoie de o locuinţă, aşa că prietenul ei homosexual Jesse se gândeşte să i-o prezinte pe Katie Steel, care ocupă un apartament luxos în New York şi nu îşi poate permite să achite singură chiria. Nevoia de bani le determină pe tinere să se mute sub acelaşi acoperiş, iar după ce Lauren eşuează în tentativa de a obţine slujba de vis la o agenţie de publicitate, decide să i se alăture colegei de apartament într-o afacerea neortodoxă ce presupune deschiderea unei linii erotice. Katie are orgasme zgomotoase şi este complet lipsită de inhibiţii şi prejudecăţi, aşa că este dezinvoltă în noua postură de ispită, însă Lauren este liniştită şi raţională şi îi vine greu să folosească un limbaj vulgar la telefon pentru a-şi excita clienţii. Sub îndrumarea noii prietene, Lauren învaţă să mintă cu privire la lenjeria intimă pe care o poartă şi să geamă senzual la telefon ca o prostituată profesionistă. Problemele apar atunci când cineva încearcă să submineze afacerea profitabilă a fetelor, iar conservatorii părinţi ai lui Lauren vin în vizită şi sunt şocaţi de jucăriile sexuale pe care le găsesc răspândite prin toată casa şi de mesajele scandaloase de pe robotul telefonic.


Yes Man (2008)


  • Regia

    Peyton Reed
  • Cu

    Zooey DeschanelJim Carrey
  • Gen film

  • Durata

    104 minute
  • Jim Carrey este Carl Allen, un barbat rigid care isi da seama intr-o zi ca zice prea des "NU!". Ca sa-si condimenteze viata si ca sa fie mai deschis in fata oportunitatilor, Carl se hotaraste sa zica numai "DA!". "Vrei sa faci bunjee jumping?" "DA!" "Vrei sa inveti coreeana?" "DA!" Ultima comedie a lui Jim Carrey incearca sa numere de cate ori poti sa zici "DA!" inainte de a o pati, iar noi va spunem doar atat: nu de prea multe ori, dar la sfarsitul filmului va pune capat belelor in care a intrat anterior....

    Peyton Reed ("The Break-Up," "Bring It On") a regizat "Yes Man" dupa un scenariu de Nicholas Stoller si Jarrad Paul & Andrew Mogel, bazat pe cartea lui Danny Wallace. Filmul este produs de producatorul laureat cu Oscar, Richard D. Zanuck ("Driving Miss Daisy," "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street") si David Heyman (seria de filme "Harry Potter", "I Am Legend"). Marty Ewing, Dana Goldberg si Bruce Berman sunt producatorii executivi.
    in "Yes Man" mai joaca Zooey Deschanel ("Bridge to Terabithia"), Bradley Cooper ("Wedding Crashers"), John Michael Higgins ("Fred Claus") si Terence Stamp ("Get Smart"). in completarea distributiei remarcam si prezenta lui Rhys Darby, Danny Masterson, Fionnula Flanagan, Sasha Alexander, Molly Sims, Brent Briscoe, Rocky Carroll, John Cothran si Spencer Garrett.
    Din echipa de creatie a filmului mai fac parte: directorul de imagine Robert Yeoman, scenograful Andrew Laws, editorul Craig Alpert, designerul de costume Mark Bridges si compozitorii Lyle Workman si Mark Oliver Everett.
    "Yes Man" va fi difuzat international de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment, si in anumite state, de Village Roadshow Pictures.


Sunshine Cleaning (2008)


Amy Adams si Emily Blunt interpreteaza doua surori, disperate sa evadeze din insuportabila rutina a vietii lor de zi cu zi. Solutia lor? Infiintarea unei firme cu o activitate... sangeroasa: curatarea sangelui si-a ramasitelor umane de la locul crimelor si-al sinuciderilor. Ca orice business din lumea moderna, afacerea lor necesita anumite regulamente si practici pe care cele doua trebuie sa le invete. Cu o istorie familiala care nu le-a pregatit pentru aceasta slujba, nu-i de mirare ca lucrurile se complica tot mai mult pentru surori.

I Love You, Man (2009)


  • Regia

    John Hamburg
  • Cu

    Jason SegelPaul Rudd
  • Gen film

  • Durata

    110 minute
  • Peter Klaven este un agent imobiliar de succes, elegant, serios şi romantic, care tocmai a cerut-o în căsătorie pe femeia visurilor lui pe nume Zooey şi se pregăteşte să îşi organizeze nunta împreună cu aceasta. Numai că Peter nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare la nuntă, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăţi necunoscuţi în încercarea de a găsi persoana potrivită căreia să îi încredinţeze această împortantă misiune.
    După câteva întalniri ratate cu bărbaţi homosexuali care interpretează eronat intenţiile sale, Peter Klaven îl cunoaşte pe excentricul, fermecătorul şi nonconformistul Sydney Fife, de care se simte instantaneu atras sufleteşte şi cu care începe să petreacă din ce în ce mai multă vreme. Spre disperarea lui Peter, cu cât relaţia de prietenie cu Sydney devine mai strânsă, cu atât legătura de dragoste cu Zooey pare să se deterioreze, moment în care este pus în situaţia nedorită de a alege între noul lui amic şi logodnica sa.