Sunday, June 10, 2012

Men in Black III (2012)


  • Regia

    Barry Sonnenfeld
  • Cu

    Will Smith, Tommy Lee Jones
  • Gen film


Actiune Comedie SF


În Bărbaţi în negru 3, agenţii J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones) revin… în timp. J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile. J descoperă că în univers există secrete pe care K nu i le împărtăşise niciodată – secrete care se vor dezvălui treptat pe măsură ce J acţionează în echipă cu tânărul agent K (Josh Brolin) pentru a-şi salva partenerul, agenţia şi viitorul omenirii.
Columbia Pictures prezintă, în asociere cu Hemisphere Media Capital o producţie Amblin Entertainment în colaborare cu Parkes+MacDonald Image Nation, un film regizat de Barry Sonnenfeld, Bărbaţi în negru 3. Rolurile principale sunt interpretate de Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg şi Emma Thompson. Regia îi aparţine lui Barry Sonnenfeld. Producătorii sunt Walter F. Parkes şi Laurie MacDonald. Scenariul este semnat de Etan Cohen şi se bazează pe o poveste din volumul de benzi desenate Malibu Comic, de Lowell Cunningham. Producătorii executivi sunt Steven Spielberg şi G. Mac Brown. Imaginea a fost realizată de Bill Pope, ASC, iar scenografia de Bo Welch. Montajul îi aparţine lui Don Zimmerman, A.C.E., iar muzica lui Danny Elfman. Designerul de costume este Mary Vogt. Efectele de machiaj extraterestru sunt realizate de Rick Baker. Efectele vizuale aparţin lui Ken Ralston şi lui Jay Redd. Efectele vizuale speciale sunt realizate de Sony Pictures Imageworks Inc. Noul single “Back In Time” este interpretat de Pitbull.


Dark Shadows (2012)




    Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu acelaşi nume al anilor '60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film. Cu un parcurs de 1.225 episoade, serialul Dark Shadows a fost un soap opera atipic, în care existau elemente de horror şi în care apăreau o serie întreagă de creaturi întunecate: vampiri, monştri, vrăjitoare, vârcolaci, fantome şi zombies.

    The Dictator (2012)


    • Regia

      Larry Charles
    • Cu

      Sacha Baron Cohen
    • Gen film


    Comedie

    Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiţii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-aţi văut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

    Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

    DICTATORUL este produs de Baron Cohen împreună cu Scott Rudin, Alec Berg, Jeff Schaffer şi David Mandel. 
    Acest proiect marchează prima colaborare cu Baron Cohen a lui Scott Rudin (“True Grit”, “The Social Network”). Berg, Schaffer şi Mandel (“Seinfeld”, “Curb Your Enthusiasm”) i se alătură lui Baron Cohen în calitate de scenarişti. Filmul este o nouă colaborare dintre Baron Cohen şi Larry Charles, după “Borat” şi “Bruno”.

    Dan Mazer (“Borat” “Bruno”), Ant Hines ("Borat" "Bruno") şi Peter Baynham (“Borat”) sunt producători executivi, alăturându-se, astfel, restului echipei nominalizate la Oscar şi la Globurile de Aur, şi câştigătoare a unui Glob de Aur pentru “Borat”. Todd Schulman (“Borat”, “Bruno”) este co-producător din partea companiei lui Baron Cohen, Four By Two.


    How I Spent My Summer Vacation (2012)


    • Regia

      Adrian Grunberg
    • Cu

      Mel Gibson
    • Gen film


    Actiune Drama


    Ziua lui Driver a inceput foarte prost si nici nu da semne ca ar putea sa se imbunatateasca pe parcurs. Tocmai a prins o prada de cateva milioane de dolari care i-ar putea asigura o vacanta mai mult decat placuta in viitorul apropiat. O idee buna care insa, se face praf, la propriu.
    In timpul unei urmariri cu masini, cu politia americana de frontiera pe urme si un ranit pe bancheta din spate, Driver spulbera zidul de la granita de sud, rostogolindu-se violent si oprindu-se… in Mexic. Preluat de autoritatile mexicane, Driver este trimis intr-o inchisoare de maxima securitate supranumita El Pueblito (Satul), unde intra intr-o lume stranie si mai mult decat primejdioasa. “Satul” mexican nu este un loc in care un strain ca Driver ar putea supravietui fara ajutorul unui veteran, care se intampla sa fie un pusti de 10 ani, priceput mai bine decat oricine la cum se trag sforile in inedita locatie.
    In regia lui Adrian Grunberg si cu o distributie formata din: Mel Gibson, Daniel Gimenez Cacho, Jesus Ochoa, Roberto Sosa, Dolores Heredia, Kevin Hernandez, Fernando Becerril, Mayra Serbullo, Mario Zaragoza, Gerardo Taracena, Tenoch Huerta si Peter Gerety, explozivul film de actiune presarat cu moment de comedie neagra, Vacanta dupa gratii / How I Spent my Summer Vacation va putea fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu data de 15 iunie.



    Iron Sky (2012)


    • Regia

      Timo Vuorensola
    • Cu

      Julia Dietze, Udo Kier, Kym Jackson, Peta Sergeant
    • Gen film


    Actiune Comedie SF


    Neştiuţi de nimeni, cercetătorii din fortăreaţa nazistă New Swabia din Antarctica au plecat în 1945, în rachete spaţiale, spre lună. Aici, în completă izolare faţă de restul umanităţii, este în plină desfăşurare construirea unei întregi armade de navete spaţiale, într-o bază sublunară cunoscută sub numele de Soarele negru, scopul fiind cucerirea lumii întregi. Este anul 2018, iar misiunea "Blitzkrieg-ul lunar" stă să înceapă. Naziştii aterizează la New York, dar agenta secretă Renate nu are de gând să-i lase să câştige prea uşor...

    S-a furat mireasa (2012)


    • Regia

      Jesús del Cerro
    • Cu

      Jojo, Constantin Diţă, Adina Galupa
    • Gen film


    Comedie


    "S-a furat Mireasa" este o comedie savuroasă în care Nina (Jojo), o şomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie şi de viaţa mai puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Costi Diţă), se hotărăşte s-o "fure" pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară de la aceştia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de către tatăl ei.

    Prometeus (2012)


    • Regia

      Ridley Scott
    • Cu

      Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron
    • Gen film


    Actiune Horror SF

    Cu Prometheus, Ridley Scott, regizorul seriei Alien şi a filmului Blade Runner,  a creat o nouă mitologie în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, care îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colţuri ale Universului. Acolo, ei trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane.


    Snow White and the Huntsman (2012)


    • Regia

      Rupert Sanders
    • Cu

      Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth
    • Gen film


    Actiune Aventura Drama Fantastic

    "Albă ca Zăpada şi vânătorul" este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth). În basm, Regina cea Rea (Charlize Theron) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste. În schimb, in filmul lui Rupert Sanders, acesta acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască.