Friday, September 21, 2012

The Campaign (2012)


  • Regia

    Jay Roach
  • Cu

    Zach GalifianakisWill Ferrell
  • Gen film

    Comedie

    Durata

    85 minute

    Cam Brady e obișnuit cu viața de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Deși s-ar părea că are experiență din campaniile electorale, adevărul e că Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pur și simplu fiindcă nimeni nu s-a mai înscris în cursă să îi fie oponent.
    După ce Brady face o gafă majoră în public, doi afaceriști bogați decid să-l dea jos de la putere așa că pun la cale un plan. În ultimul moment, se înscrie în cursă Marty Huggins, un bărbat naiv și neinițiat, cu o apariție modestă, care nu are habar cum se trag sforile în politică.
    Marty, directorul centrului local de turism, e aruncat în lupta politică de cei doi oameni de afaceri influenți care nu-l mai suportă pe congresmanul Cam Brady. Pe măsură ce se apropie ziua alegerilor, Marty se transformă, prin perseverență și ambiție, într-un contra-candidat tot mai puternic, iar acest lucru se datorează faptului că nici el nu mai respectă etica sau regulile, la fel ca și Brady.

Hope Springs (2012)


  • Regia

    David Frankel
  • Cu

    Meryl StreepSteve CarellTommy Lee Jones
  • Gen film

    Comedie     Drama    Romantic

    Durata

    100 minute

    Kay (Meryl Streep) şi Arnold (Tomy Lee Jones) formează un cuplu devotat, dar plictisit, iar cei peste 30 de ani de căsnicie o determină pe Kay să încerce să-şi condimenteze relaţia şi să se reapropie de soţul său.  În momentul în care află că un consilier marital de renume (Steve Carell)  se află în orăşelul Great Hope Springs, aceasta pune la cale un plan să-l convingă pe scepticul său partner să ia avionul şi să urmeze o săptămână de terapie de cuplu.
    Va fi suficient de greu pentru Kay să îl convingă pe încăpăţânatul Arnold că terapia este benefică pentru relaţia lor, însă adevărata provocare pentru amândoi vine în momentul în care trebuie să renunţe la inhibiţiile din dormitor şi să încerce să reaprindă flacăra care i-a făcut iniţial să se îndrăgostească unul de celălalt. 

Hit and Run (2012)


  • Regia

    David PalmerDax Shepard
  • Cu

    Bradley CooperKristen BellDax Shepard
  • Gen film

    Actiune    Comedie    Romantic    Dragoste

    Durata

    100 minute

    În LOVEŞTE ŞI FUGI, Charlie Bronson (Dax Shepard, serialul Parenthood), un şofer care fusese implicat în jafuri, fuge din programul de protecţie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viaţa.
    Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriţi de agenţii federali conduşi de Tom Arnold, dar şi de foştii interlopi cu care lucra Charlie, conduşi de Bradley Cooper.

Good Bye Lenin! (2003)



  • Regia

    Wolfgang Becker
  • Cu

    Katrin SaßDaniel Brühl
  • Gen film

    Comedie    Drama

    Durata

    121 minute

    Octombrie 1989 a fost un moment inoportun pentru coma in care a cazut mama lui Alex, in Germania de Est. Cand, opt luni mai tarziu, aceasta se trezeste, Alex va trebui sa-i evite orice soc mai important. El va transforma familia si apartamanetul lor intr-o insula a trecutului, pentru a-i da mamei comuniste impresia ca totusi Lenin a invins!


Terminator Salvation (2009)



  • Regia

    McG
  • Cu

    Sam WorthingtonChristian BaleBryce Dallas Howard
  • Gen film

    Actiune    Aventura    SF    Thriller

    Durata

    130 minute

    Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra terminatorilor, într-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul în care s-a obişnuit să creadă Connor este schimbat în parte de apariţia lui Marcus Wright (Sam Worthington), un străin ale cărui ultime amintiri îl înfăţişează într-o închisoare aşteptându-şi execuţia. Ce nu-şi poate da seama Connor este dacă bărbatul a fost trimis din viitor său a fost salvat din trecut. În timp ce programul Skynet se pregăteşte pentru un ultim atac împotriva oamenilor, Connor şi Marcus încep o odisee în inima operaţiunilor Skynet, unde descoperă teribilul secret din spatele posibilei anihilări a omenirii.


Terminator 3: Rise of the Machines (2003)



  • Regia

    Jonathan Mostow
  • Cu

    Arnold SchwarzeneggerKristanna Loken,Claire Danes
  • Gen film

    Actiune    SF

    Durata

    100 minute

    "Imaginaţi-vă o lume a întunericului permanent, unde maşinile controlează destinul oamenilor. Imaginaţi-vă că sunteţi singurii care pot opri asta. Dar înainte de a face asta, ceva groaznic trebuie să se întâmple."
    John Connor 

    Au trecut 10 ani de când John Connor (NICK STAHL) a ajutat la prevenirea Zilei Judecăţii - ziua în care extrem de dezvoltata reţea de maşini a lui Skynet avea să devină conştientă şi să distrugă omenirea. Dar 29 august 1997 a venit şi a trecut fără incidente, în ciuda celor 2 atentate ale lui Skynet asupra lui Connor şi a războiului purtat de omenire.

    Acum, Connor trăieşte la limită, fără casă, fără cărţi de credit, fără telefon şi fără o slujbă. Nu există niciun document care să ateste existenţa lui. Nicio urmă care să poată fi depistată de Skynet. Până când...
    ...din umbra viitorului apare T-X (KRISTANNA LOKEN), cel mai sofisticat cyborg ucigaş, creat până acum de Skynet. Trimisă înapoi în timp pentru a termina ceea ce începuse predecesorul ei, T-1000, această maşină este tot atât de nestăpânită precum este de frumoasă masca sa umană. Ea este mult mai puternică, periculoasă şi distructivă decât orice alt Terminator venit înaintea ei.

    De data asta, însă, Connor nu mai este singura ţintă pe lista Skynetului, medicul veterinar Kate Brewster (CLAIRE DANES) îşi va vedea trecutul îndepărtat şi prezentul promiţător intrând în coliziune cu un viitor inimaginabil, dar numai dacă va scăpa din mâinile lui T-X. 

    Când Connor şi Kate realizează că Ziua Judecăţii e înfiorător de aproape de ei - mai au numai trei ore până la sfârşitul omenirii - iar singura lor speranţă de supravieţuire este o dublură a cyborgului Terminator (ARNOLD SCHWARZENEGGER), fostul asasin misterios a lui Connor. 

    Împreună ei trebuie să triumfe asupra tehnologiei superioare a lui T-X şi să oprească Ziua Judecăţii, sau să fie martori la distrugerea civilizaţiei umane. 

    MARIO F. KASSAR şi ANDREW G. VAJNA prezintă un film al regizorului Jonathan Mostow, o producţie Intermedia/IMF, în asociere cu C2 Pictures şi Mostow/Lieberman Production, cu ARNOLD SCHWARZENEGGER, "TERMINATORUL 3: SUPREMAŢIA ROBOŢILOR". 
    Regizat de JONATHAN MOSTOW, "TERMINATORUL 3: SUPREMAŢIA ROBOŢILOR", este produs de MARIO F. KASSAR, ANDREW G. VAJNA, JOEL B. MICHAELS. HAL LIEBERMAN şi COLIN WILSON. 
    Scenariul este scris de JOHN BRACANTO & MICHAEL FERRIS, după o povestire de JOHN BRACANTO & MICHEAL FERRIS şi TEDI SARAFIAN. 
    Producători executivi sunt: MORITZ BORMAN preşedintele Intermedia, GUY EAST, NIGEL SINCLAIR şi GALE ANNE HURD. 
    Director de imagine este DON BURGESS, A.S.C.; scenografia este semnată de JEFF MANN; monteuri sunt NEIL TRAVIS, A.C.E. şi NICOLAS DE TOTH. 
    Renumitul creator al personajelor şi scenograful primului "Terminator" a revenit pentru a superviza machiajul şi efectele animatronice. 
    Efectele speciale vizuale şi animaţia digitală au fost realizate de INDUSTRIAL LIGHT & MAGIC. Costumele au fost realizate de APRIL FERRY. 
    Muzica este semnată de MARCO BELTRAMI, iar producător executiv muzical este JOEL SILL. 

    "TERMINATORUL 3: SUPREMAŢIA ROBOŢILOR" a fost lansat în Statele Unite ale Americii pe 2 iulie, 2003, de către Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.


Terminator 2: Judgment Day (1991)



  • Regia

    James Cameron
  • Cu

    Arnold Schwarzenegger
  • Gen film

    Actiune    SF    Thriller

    Durata

    137 minute

    S-au scurs aproape zece ani de cand Sarah Connor a fost tinta unui cyborg din viitor, care avea ca misiune eliminarea ei.
    Acum fiul sau, John, viitorul lider al rezistentei, este tinta unui "terminator" mult mai periculos.
    Inca o data, rezistenta reuseste sa trimita inapoi in timp un protector care sa-i salveze viata lui John si mamei sale.
    Un extraordinar film de actiune in care situatiile explozive se tin lant si efectele speciale sunt senzationale.


The Terminator (1984)


  • Regia

    James Cameron
  • Cu

    Arnold SchwarzeneggerLinda Hamilton
  • Gen film

    Actiune    SF    Thriller

    Durata

    108 minute

    Un film cu încasări uriaşe în box-office-ul mondial, considerat printre cele mai reuşite prestaţii ale lui Arnold Schwarzenegger. Un story care oferă numeroase efecte speciale, împuşcături şi explozii formidabile, confruntări spectaculoase, dar şi scene de candoare adevărată. Doi luptători din viitor sunt trimişi în trecut, prezentul nostru, unul cu misiunea expresă de a ucide o tânără femeie, celălalt de a o proteja. Primul este Terminator, un cyborg lipsit de sentimente, care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea este Kyle Reese, un tânăr călit în război de gherilă, care se îndrăgosteşte de femeia pe care o protejează şi-şi sacrifică viaţa pentru ea. De ce această luptă mortală în jurul ei? Sarah Connor este aparent o femeie banală, îngrozită de înverşunarea ferocelui cyborg de a o ucide. Kyle însă îi dezvăluie faptul că fiul pe care-l va naşte într-o zi, John Connor, va deveni liderul supravieţuitorilor unui nimicitor război nuclear şi va salva omenirea de revolta maşinilor.